Kontakt

.Har du spørgsmål eller var der ikke flere ledige tider, som passer dig, så send os en mail eller sms, så kontakter vi dig hurtigst muligt og finder en dato.

Følg os på Instagram og Facebook:

Hvor kan du finde os?

Bukkerupvej 92, 4340 Tølløse

Kontakt:

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, vi svarer inden for 1-2 arbejdsdage

FAQ

Vi producerer vores statuetter på vores 3D printer, som printer statuetterne i PLA filament, som er en bioplast, der er fremstillet på plantedele.  

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige grundfarver og effekter, som kan sammensættes præcis som du ønsker det. Det er altafgørende for os, at din personlige statuette bliver præcis, som du havde ønsket dig den. Og særligt at den for evigt vil kunne minde dig om din graviditet på en smuk og stilfuld måde. Under din scanning er der sat god tid af til, at du kan se en masse forskellige statuetter, så du har de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige farve, overfladefinish, sokkel mm. Hvis du har andre ønsker eller ideer, som vores udvalg ikke lige dækker, så sig endelig til, for så undersøger vi, om det kan lade sig gøre.   

Ja, det gør vi. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne. Kontakt os med din ide eller dit 
ønske, og så kan vi sammen finde ud af, om det kan lade sig gøre. 

En 3D scanning af dig kan enten foregå på vores kontor i Bukkerup på Midtsjælland eller hos en af de mange jordemoder-klinikker, som samarbejder med – vi er bl.a. i Aalborg, Fredericia, Aarhus, Aabenrå og Odense. Og ellers tilbyder vi også, at vi kan scanne hjemme hos dig selv, hvor vi kommer med vores scanner og computer. Dette vil være mod et mindre tillæg – skriv til os, så vi kan aftale nærmere.

Uanset hvor vi scanner dig, så sørger vi for, at du føler dig tryg og godt tilpas. Selve 3D scanningen foregår ved, at man skal stå så stille så muligt i den posering som du ønsker. Vi har sat god tid af til at vejlede dig – både angående  posering samt farve- og sokkelvalg. Mens du står i den ønskede position, vil en af os gå langsomt rundt om dig, og derved scanne hele din krop. Selve scanningen tager ikke meget mere end 5 minutter. Det er helt op til dig, om du ønsker at have bh på eller ej under scanningen. Det kommer an på, hvilket udtryk du ønsker for din statuette, samt hvordan du føler dig mest tilpas under scanningen. Hvis du ønsker at have bh på under scanningen, så vil vi foreslå en tynd bh, som sidder tæt til i kavalergangen. Vi vil desuden anbefale at du har seamless trusser på, således at de ikke kan ses på den færdige statuette. Men fortvivl ikke – vi vejleder på dagen, og du får mulighed for at se og røre ved en masse statuetter, så du kan finde frem til præcis det udtryk, som du ønsker din statuette skal have. Kig gerne på vores eksempler her på siden eller på vores Instagram. 

Vi anbefaler, at du bliver scannet, når du er mellem 32-38 uger henne i din graviditet. Men kontakt os gerne, hvis du er i tvivl, og så kan vi sammen finde en passende tid for scanning. Vi har scannet kvinder i uge 40+, så det må ikke holde dig tilbage.  

Nej. Vores 3D scanner fungerer som et almindeligt kamera og er derfor ikke noget, der kan være skadeligt for dit ufødte barn.

Din personlige statuette vil være klar inden for 8-10 uger. Du modtager en mail, når din statuette er 
klar til at blive sendt eller afhentet. 

Der er tid og ro, når vi mødes, til at vi sammen kan finde frem til, hvordan din 
statuette skal se ud – herunder hvilken posering du vil stå i, hvilken farve, størrelse, overfladefinish samt sokkel mm. du ønsker. Statuetten vil altså være helt unik og håndlavet ud fra netop dine 
ønsker. Dette betyder også, at der vil være forskelle i nuancer i forhold til de statuetter, du har set til scanningen eller på billeder.

Hvis du fortryder et eller flere af dine valg, så kontakt os hurtigst muligt efter scanningen, så vi kan nå at ændre det. Herefter ligger designet fast.  

Hvis du ønsker at ændre på din statuette herefter, tilbyder vi at producere en ny statuette, som du kan købe til 25% rabat.